Çeşme'deki Balık Turnuvası’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Çeşme'de hafta sonu düzenlenen Balık Turnuvası'nda İzmir Sportif Olta Balıkçıları Grubu'ndan Hüseyin Polat Timur ve Melih Yenilmez 428 puanla birinci, turnuvaya bireysel olarak katılan Alperen Özyer ve Ali Özyer 425 puanla ikinci, Karşıyaka Balık Av grubundan Ertan Mutlu ve Okan Güzel ise 421 puanla üçüncü oldu. 

+1
Haber albümü için resme tıklayın

4. Surfcasting Balık Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu

Çeşme Belediyesi ve Ege Bölgesi Surfcasting Balık Avcıları Derneği (ESCODER) işbirliğiyle 14-15 Ekim tarihleri arasında, Ilıca Plajı'nda gerçekleştirilen “4. ESCODER Surfcasting Balık Avı Turnuvası”nda 2’şer kişiden oluşan 87 takım yarıştı. Organizasyon tarafından belirlenen yemler dışında yem kullanımının yasak olduğu turnuvada, her tutulan limit üstü balık için katılımcılara 10 puan verildi.

Küçük balıkların tekrar denize bırakıldığı turnuva sonunda, İzmir Sportif Olta Balıkçıları Grubu'ndan Hüseyin Polat Timur ve Melih Yenilmez 428 puanla birinci, turnuvaya bireysel olarak katılan Alperen Özyer ve Ali Özyer 425 puanla ikinci, Karşıyaka Balık Av grubundan Ertan Mutlu ve Okan Güzel ise 421 puanla üçüncü oldu. 

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, etkinliklerle Turizm sezonunu 12 aya yaymak istediklerini belirtip, "Ekim ayının ortasında olduğumuz bugünlerde Çeşme'de hareketlilik devam ediyor" dedi.

ESCODER Başkanı Köksal Şahin, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Kocaeli ve Çeşme'de, aynı anda bu turnuvayı gerçekleştirdik. Türkiye'nin dört bir yanından turnuvaya katılım oldu. Amatör balık avcılığına destek olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

 

 

 

--

17 Eki 2023 - 23:02 İzmir/ Çeşme- Belediye