 |
|
|
|
|
|
20.01.2012 16:36:44
ADANA TAŞ BEBEKLE MARKALAŞACAK
Adana'da, markalaşma çalışmalarına destek vermek için, kente has meslek grupları karikatürüze edilmiş taş bebek yapmaya başladı.
Adana'nın markalaşabilmesi için, bazı ürünlerin ön plana çıkması gerektiğini belirten Olgunlaşma Enstütisi Müdürü İkbal Kalın, bunun için Olgunlaşma Enstütisi'nin özel çalışmalar yaptığını belirtti. Kente özgü şalgamcı, kebapçı ve bicibici satıcısının taş bebeklerini yaptıklarını belirten Kalın, "Adana'nın markalaşabilmesi için, kente özgü mesleklerinden, marka ürünlerinin olması lazım. Biz de bunu yapmak için uğraşıyoruz. Bizim çalışmamızda, Adana'yı markalaştıracak, kebapçı, şalgamcı, bicibici satıcısı var. Bunları taş bebek şeklinde karikatürize ederek, düzenliyoruz. İnanılmaz bir şekilde talep görüyor. Yurt içi ve yurt dışından da siparişler alıyoruz" dedi.
Bebeklerin doğadan toplanan taşlardan yapıldığını belirten Kalın şöyle devam etti:
"Adanalılar, bir yere gideceği zaman, Adana'yla ilgili bir şey götürmek istiyorsa, mutlaka bize uğruyorlar. Çünkü Adana Olgunlaşma Enstitüsü kente ve bölgeye özgü çalışmalar yapıyor. Böyle olunca, Adanalılar da bizi destekliyorlar. Bizler de elimizden geldiğince, Adana'nın tanıtımına destek vermeye çalışıyoruz."
|
|
|
|
|
|
Siteye eklenen elestirilerden, mesaj ve yorumlardan sitemiz, site yonetimi,
sahibi ve calisanlari sorumlu değildir. Gönderdiğiniz her mesaj, yazı, elestiri,
degerlendirme, anlatim ve yorum ile ilgili her türlü maddi, manevi, sosyal,
hukuksal ve cezai sorumluluk tarafınıza ait olacaktır. |