|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
15.01.2012 14:45:31
Giydiği her kıyafeti çok beğenen Özay, Çat Pat'ın ardından ikinci klibi olan yine kendi imzasını taşıyan slow şarkısı 'Aşkın Halleri'nde bu kıyafeti giyeceğini söyledi.
'Üç Nokta' adlı ikinci albümünün ikinci klibi için hazırlığa başlayan Tuğba Özay, İzmirli modacı Jeyan Gedik'den kıyafet seçti.
Başterziler Grup'un Kuşadası'nda gerçekleşecek olan bayi toplantısı öncesinde soluğu İzmirli modacı Jeyan Gedik'in moda evinde alan Özay, kendisi için hazırlanan kıyafetleri denedi ve kırmızı elbisede karar kıldı. Giydiği her kıyafeti çok beğenen Özay, albümün ilk klibi kendi imzasını taşıyan 'Çat Pat'ın ardından ikinci klibi olan yine kendi imzasını taşıyan slow şarkısı 'Aşkın Halleri'nde bu kıyafeti giyeceğini söyledi.
2012'nin konser programının çok yoğun olduğunu dile getiren Özay, Jeyan Gedik'ten birçok kostüm siparişi verdi.
Mehmet KURT/İZMİR, (DHA)
|
|
|

Büyütmek için resmi tıklayınız |
|
|
|
|
|

Büyütmek için resmi tıklayınız |
|
|
|
|
|

Büyütmek için resmi tıklayınız |
|
|
|
|
|

Büyütmek için resmi tıklayınız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duyurulur |
|
Siteye eklenen elestirilerden, mesaj ve yorumlardan sitemiz, site yonetimi,
sahibi ve calisanlari sorumlu değildir. Gönderdiğiniz her mesaj, yazı, elestiri,
degerlendirme, anlatim ve yorum ile ilgili her türlü maddi, manevi, sosyal,
hukuksal ve cezai sorumluluk tarafınıza ait olacaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|