Haber Hürriyeti. Türkiyenin En özgür haber portalı
04 Şubat 2012 Cumartesi Sık Kullanılanlara Ekle   Kullanıcı Girişi     Künye ve İletişim    RSS            Site içi arama :     
Anasayfa
Gündem
Çevre
Ekonomi
Siyaset
Yaşam
Eğitim
Dünya
3. Sayfa
Şehir ve Başkan
Spor
Kültür Sanat
Sağlık
Turizm
Magazin
 Beğen
Facebook Bizi Beğenin
Video Haber
CUMHURBAŞKANI GÜL, ÇEK KANUNUNU ONAYLADI
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN TWEET'LER
ANİ KAR ERİMESİNE DİKKAT
BAR ÖNÜNDE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
SEYİR TERASINDAN DÜŞÜN GENÇ KIZ OPERASYONLA KURTARILDI
OTEL ODASINDA FANTEZİLİ GASP TUZAĞI
BATMAN'DA KCK OPERASYONU: 44 GÖZALTI
ASLAN KAFİLESİNE COŞKULU KARŞILAMA
Prof. Dr. Ali GÜNGÖR
Ercüment ERKUL
Milliyet'ten bir "belge"sel...
Bir gazetecinin, izlediği olayı yazmak görevidir. Dolayısı ile "namusu". "Yazmam", "Yazamam", "Sonra" diyemez.
30.01.2012
Fikret KALMUK
PRİMATLAR
Kar yağdı hizmetler çöktü. bunlar, ani oluşumlar karşısında, ani çözümler üretemeyen az gelişmiş primatların suçuydu…
31.01.2012
Talat KIRCAN
Sedat PİŞİRİCİ
Erdal İZGİ
KÜÇÜK MUTLULUK, BÜYÜK ZAFER
Köşe yazarları her gün bir konuyu, sorunları, aklında varsa çözümleri yazmaya çalışır. Yazdığına cevap verilir, derde derman olur mu?
03.02.2012
Nahit DURU
Dr. Mehmet Fuat ABUT
Zeynel KOZANOĞLU
İNSAF BİRADER, İNSAF....
Uludere'deki bombalama olayından sonra Devlet büyüğümüz biri, “Onların kaçakçı olduğu belirlenmeliydi, dedi.
03.02.2012
Tayfur GÖÇMENOĞLU
Yaşar AKSOY
Metin AYDINOĞLU
Bu çocuğa iyi bakın
Denizlispor - Elazığspor maçını yönetti. Çok iyi hakeme hasret kalan İzmir'e ilaç. Cüneyt Çakır ile Fırat Aydınus'un veliahtı, Spor Akademisi mezunu, körük gibi de cİğeri var.
02.02.2012
Hülya SEZGİN
İzmir’e kar yağıyor...
Aaah...ah başıma neler geldi, hiç sormayın. Geçen gün” maaaauuuuv....hav...hav... kııııhhhhhhssss...” sesleri ile yerimden fırladım...
03.02.2012
Dr. Cem AYDEMİR
Akın Kamacıoğlu
Balıkçılığımıza hep beraber “kurşun sıktık”
Trolle balık avlama yasağının geldiği nokta kooperatif başkanına sıkılan kurşun oldu. Balıklar neden azaldı, bu kavganın nedeni nedir?
01.02.2012
Barış Kudar
Al takke ver külah…
Hoca yumurtaları 5 kuruştan almış, 3 kuruştan satmaya başlamış. Sormuşlar Hocam nedir bu böyle diye? Hoca yanıt vermiş: Millet alış verişte görsün!
01.02.2012
Özlem ABUT
Koşulsuz Sevginin Dayanılmaz Tadı
Bugün şükran günü… Bugün karanlığa güneşin doğduğu gün…Bugün Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’ın dünyaya geldiği gün… Bugün Mevlid kandili…
03.02.2012
Av. Burhan ÖĞÜTCÜ
Prof. Tevfik DALGIÇ
Sedat KAYA
Yalçın KAMACIOĞLU
ALACA AYDINLIK!..
17 yaşındaki Leyla Demirci ise birilerinin ölmesini, ölenin güzel yüzlü olmasını ve ölüm sonrası uzuvlarını bağışlamasını istiyor!
29.01.2012
Beyhan BİÇKİN
BENİM BİR MELEĞİM VAR
Mutlaka herkesin bir meleği vardır ama benim meleğim başka, çünkü o gerçek bir melek.
02.02.2012
Skip Navigation Links.
http://www.tema.org.tr
http://www.cekulvakfi.org.tr/
http://www.turcev.org.tr
http://www.millipiyango.gov.tr/sanstopusonuc.html
  
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Ermeni tasarısına İsveç'ten kabul oyu
 
Paylaş | Yazdır | Arladaşına Gönder
 
11.03.2010 19:14:24


İsveç'te çeşitli partilere mensup milletvekillerinin hazırladığı tasarı 1 oy farkla kabul edildi.


İsveç Parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu'nda 2 Mart'ta görüşülen ve komisyon üyelerinin reddedilmesi yönünde oy kullandıkları Ermeni tasarısı, görüşülmek üzere bugün meclis genel kuruluna getirildi.
Muhalefetteki sol partiler; Sosyal Demokrat Parti, Sol Parti ve Çevre Partisinin desteklediği öneriyle ilgili olarak Türkiye'nin Stockholm Büyükelçisi Zergün Korutürk, "Bu öneri, İsveç Parlamentosunda bulunan ve çeşitli partilere mensup milletvekilleri tarafından 2008 yılında hazırlandı. Meclis iç tüzüklerine göre, yeni seçimden önce meclise sunulan bütün tasarı ve öneriler meclis genel kuruluna getiriliyor ve görüşülüyor. Bu tasarı da 2008 yılından bu yana bekleyen bir öneri" dedi.

Hükümet ortağı sağ blok partilerinin öneriye karşı çıktığını hatırlatan Büyükelçi Zergün Korutürk, "Sol Partiler öneriye sahip çıkıyor ve destekliyorlar" diye konuştu.


Haber Yorumları Yorum Ekleyin
  
 Duyurulur
Siteye eklenen elestirilerden, mesaj ve yorumlardan sitemiz, site yonetimi, sahibi ve calisanlari sorumlu değildir. Gönderdiğiniz her mesaj, yazı, elestiri, degerlendirme, anlatim ve yorum ile ilgili her türlü maddi, manevi, sosyal, hukuksal ve cezai sorumluluk tarafınıza ait olacaktır.
  
 
 
   Çanakkale-İzmir yolu kapandı
Çanakkale-İzmir yolu kapandı
Çetin kış şartları Çanakkale- İzmir yolunun kapanmasına neden oldu. Karayolları ekipleri yolları açmak için tuzlama yapmaya başladı.
   Kumar çetesine polis telefonu
Kumar çetesine polis telefonu
Aralarında asker ile polislerin de bulunduğu 'Kumar Çetesi'ne' yönelik soruşturmanın ayrıntıları ortaya çıktı.
   İZMİR'DEN KAR MANZARALARI
 İZMİR'DEN KAR MANZARALARI
Uzun bir aradan sonra İzmir ve ilçelerini beyaza bürüyen kar yağışını fırsat bilenler, kar topu oynayıp kardan adam yaptı.
   Sözleşmeli erler göreve başladı
Sözleşmeli erler göreve başladı
ISPARTA'da temel eğitimlerini başarıyla tamamlayan 1991-4 tertip yaklaşık 8 bin er ile 520 sözleşmeli er, törenle görev bölgelerine gönderildi.
   Karadeniz dondu!
Karadeniz dondu!
Hava sıcaklığının -28 dereceye düştüğü Ukrayna’da Karadeniz buz tuttu.
   Denizlispor'a icra şoku!
Denizlispor'a icra şoku!
Denizlispor'da icra ekiplerinin eşyaları haczettiğini gören futbolculardan bazıları, televizyon parçaladı.
   Türkiye'nin en soğuk yeri Kayseri
Türkiye'nin en soğuk yeri Kayseri
Türkiye Sibirya soğuklarının etkisinde donuyor. Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde hava sıcaklığı eksi 32.7 dereceye düştü ve Türkiye'nin en soğuk yeri oldu.
   Mevlüt Çavuşoğlu'nun acı günü
Mevlüt Çavuşoğlu'nun acı günü
AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, annesi 74 yaşındaki Fatma Çavuşoğlu'nu sabah saatlerinde kaybetti.
   Benim bir meleğim var
Benim bir meleğim var
Mutlaka herkesin bir meleği vardır ama benim meleğim başka, çünkü o gerçek bir melek.
   Balıkçılığımıza kurşun sıktık
Balıkçılığımıza kurşun sıktık
Trolle balık avlama yasağının geldiği nokta kooperatif başkanına sıkılan kurşun oldu. Balıklar neden azaldı, bu kavganın nedeni nedir?
   Fenerbahçe'ye çiçekli karşılama
Fenerbahçe'ye çiçekli karşılama
Fenerbahçe yarın oynayacağı maç için Samsun'a gitti. Sarı-lacivertliler havaalanında çiçeklerle karşılandı.
   İlaç Şirketi müthiş kar açıkladı
İlaç Şirketi müthiş kar açıkladı
Halkın çok pahalı satılıyor diye eylem yaptığı İsviçre'de ilaç şirketi Roche, geçen yıl 9.54 milyar isviçre Frankı kar ettiğini açıkladı.
Skip Navigation Links
Anasayfa
Gündem
Çevre
Ekonomi
Siyaset
Yaşam
Eğitim
Dünya
3. Sayfa
Spor
Künye ve İletişim
Skip Navigation Links
Yazarlarımız
Basından Seçme
Kültür Sanat
ÇizgiYorum
Resim Galerisi
Üyemiz Olun
Çevre Klübü
İbrahim IRMAK Yazıyor
Sağlıkta tehlikeli oyun  - 02.02.2012 Sağlık çok satıyor.. Biri çıkıyor, “Sütte aflatoksin ve antibiyotik var, aman dikkat” diyor. Biri daha çıkıyor, "Suyu cam kapta için” diyor.
Sağlık çok satıyor.. Biri çıkıyor, “Sütte aflatoksin ve antibiyotik var, aman dikkat” diyor. Biri daha çıkıyor, "Suyu cam kapta için” diyor.
4mevsim_firsat
BAFİ K-9 KÖPEK ÇİFTLİĞİ
EFE_COP_SIS
uyusturucu_dosyasi
Roportajlar
eczane
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti
Haber Hürriyeti